Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Uroš Rauter s.p.. Vse vsebine, informacije, slike in drugi dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so v lasti podjetja Uroš Rauter s.p. Kot take se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah, torej so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.poceni-orodje.si, se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez pisne odobritve podjetja Uroš Rauter s.p..

 

Pridržki

Podjetje Uroš Rauter s.p. bo na svojih spletnih straneh zagotavljalo točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Podjetje Žiga Berlec s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na teh spletnih straneh.

Podjetje Uroš Rauter s.p.. si pridržuje pravico do sprememb vsebin teh spletnih straneh kadar koli na kakršen koli način in ne glede na razlog, brez predhodnega opozorila. Podjetje Uroš Rauter s.p. ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

Podjetje Uroš Rauter s.p. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in hkrati priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Podjetje Uroš Rauter s.p ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje Uroš Rauter s.p niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarjata za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje Uroš Rauter s.p si pridržuje pravico, da uporabnike iz teh spletnih strani na naslovu www.poceni-orodje.si napoti na druge strani svetovnega spleta in za to ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino teh spletnih strani.

 

Varovanje zasebnosti 

Podjetje Uroš Rauter s.p. spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema www.poceni-orodje.si, skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu www.poceni-orodje.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletni informacijski sistem www.poceni-orodje.si, podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje Uroš Rauter s.p. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovalo podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani www.poceni-orodje.si. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Podjetje Uroš Rauter s.p. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani.
Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.

Piškotki spletnim stranem omogočajo prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile možne brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.
Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta.

O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete tukaj. https://www.ip-rs.si/novice/detajl/informacijski-pooblascenec-izdal-smernice-glede-uporabe-piskotkov/?cHash=5842ad1118a2ae1915f350cc1aa98c22

C;

Seznam piškotkov na naši spletni strani

Lastni piškotki

 

Ime piškotka Trajanje Opis
Google Analytics
_utma 2 leti Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami.
_utmb 30 minut Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika.
_utmz 6 mesecev Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo.
_utmc Trajanje seje Google Analytics Zabeleži čas trajanja obiska.

 

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejše za obiskovalce.

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.
Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek.
Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete.
Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.
Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovo pomoč uporabnikom.

Sledenje Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Uroš Rauter s.p.
Šlakarjeva pot 1
1241 Kamnik

GSM: 031 803 944
E-mail: poceni.orodje@gmail.com