Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine poceni-orodje.si

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu  www.poceni-orodje.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.poceni-orodje.si (v nadaljevanju Pogoji) in se z njimi strinja.


Spletno prodajo na www.poceni-orodje.si izvaja podjetje Uroš Rauterc s.p., z matično številko 3064972000. Podjetje ni zavezanec za DDV.

Spletna trgovina www.poceni-orodje.si vam omogoča nakup orodja za hobi in profesionalno rabo preko spleta. Na spletnem mestu www.poceni-orodje.si si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberite možnost “dodaj v košarico”. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadar koli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite s seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberite možnost prikaži košarico ali plačilo, kjer uredite izdelke nato pa izberete gumb “naprej na naročilo”, kjer izpolnete obrazec z osebnimi podatki in načinom plačila. S klikom na gumb “zaključi nakup” boste opravili nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.poceni-orodje.si je registracija uporabnika. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati (s tem se vpiše v bazo kupcev poceni-orodje.si in pridobi svoje uporabniško ime in geslo; varovanje osebnih podatkov je opisano v Pravnem obvestilu. Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik prijaviti v trgovino, kjer lahko svoje podatke sproti spremlja in posodablja (naslov, geslo za dostop,…itd).

 

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija 

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo kot so opisani na naslednjih povezavah:

 

Cene 

Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.poceni-orodje.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.poceni-orodje.si. Vse cene izdelkov na www.poceni-orodje.si so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu/računu jasno naveden.
Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

 

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.poceni-orodje.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila na vaš e-naslov (predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba),
  • plačilo po povzetju – z gotovino ob dostavi pogodbenega partnerja Pošta Slovenije d.d.
  • plačilo po računu – za večja naročila za podjetja se lahko po dogovoru plača v roku od 8 – 30 dni.

 

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.poceni-orodje.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila ob povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. V kolikor kupnine ne poravnate oz. izdelka ne prevzamete krijete stroške povratnega pošiljanja izdelka po ceniku Pošte Slovenije d.d. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite priložene dokumente (dobavnica…).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati in si zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Priporočljivo je tudi fotografiranje poškodb.

 

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača kupec ali dobavitelj (poceni-orodje.si), in sicer:

  1. 0–350,00 EUR (z DDV) – obračuna se enotna cena 4,6 EUR z DDV
  2. nad 350,01 EUR (z DDV) – dostava BREZPLAČNA
  3. Osebni prevzem – 0,00€

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.poceni-orodje.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.poceni-orodje.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

Provizijo poštne nakaznice krije Uroš Rauter s.p..

Dobavni rok

Podjetje Uroš Rauter s.p. Vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 8 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna. Vsa naročila, oddana do 14. ure, bodo odposlana še isti dan. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi naslednji delovni dan.
Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu in Vam izdelke poskušali dostaviti v najkrajšem možnem času.

 

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.poceni-orodje.si med kupcem in podjetjem Uroš Rauter s.p., bosta stranki poskušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je za reševanje sporov pristojno sodišče.

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

 

Naziv Uroš Rauter s.p.
Naslov Šlakarjeva pot 1, 1241 Kamnik
Spletna stran http://www.poceni-orodje.si
E-pošta poceni.orodje@gmail.com
GSM 031 803 944
DDV številka 37106325
Matična številka 3064972000
Šifra dejavnosti G46.190
Transakcijski račun SI56 6100 0001 3466 469 (BIC banke: HDELSI22), odprt pri Delavska Hranilnica d.d.